de Zwarte van Loon Cashback Card

Ontvang jij al Cashback op al je aankopen? Het kan met de Zwarte van Loon Cashback Card!

Met onze eigen klantenkaart, de Zwarte van Loon Cashback Card, ontvang je geld terug bij iedere aankoop. Je ontvangt 1% Cashback en 1 Shopping Point per 100 euro op alle drankjes en gerechten die je bij ons nuttigt.
Heb je vijf euro opgespaard? Dan ontvang je dit bedrag gestort op je bankrekening.

Je kunt de kaart overigens niet alleen gebruiken bij de Zwarte van Loon maar bij alle winkels die zijn aangesloten bij de Shopping Community van Cashback World. Zo ontvang je de shopvoordelen bij fysieke winkels, maar ook bij meer dan 900 online shops, zoals Bol.com, Wehkamp, Thuisbezorgd, Coolblue. Kortom, te veel om op te noemen!

Via Cashback World ontvang je inloggegevens voor op www.cashbackworld.com. Hier log je in en zoek je naar je favoriete online shop. Klik door naar de desbetreffende webshop en doe je aankoop zoals je die gewend bent.

Heb je nog geen de Zwarte van Loon Cashback Card? Vraag naar onze klantenkaart in het café!

Wie wil dat nu niet?! Geld terug op ieder aankoop bij de Zwarte van Loon.


Check onderstaande link voor meer informatie over Cashback World!

Cashback World YouTube – Hoe werkt het?